LARF! - Show Me (14+)

Door: LARF!
© Fred De Brock

Theater Ik ben gij en gij zijt gij, maar ik ben u. Nee, dat kan niet. Want gij zijt mij. Gij zijt ons. Wij zijn elkaar. Ik ben uniek, maar toch ook niet. Wie ben ik dan?

Wie of wat is de perfecte mens? 

Die vraag stelden theatermakers Annelies De Nil en Inge Goddijn aan jongeren in ons CC en in enkele andere cultuurcentra in de Gentse regio. Ze verzamelden op alle plekken verhalen van tieners en werkten zes maanden met hen aan een theatervoorstelling.

'Show me' vertelt hun verhaal over perfectie, schone schijn, falen en hun eigen tutorials. Het is een straffe voorstelling door en voor jongeren. Wil je eens experimenteren met een voorstelling buiten de lesuren, al dan niet in groepsverband? Dan is ‘Show me’ van Larf! exact wat je zoekt!


Taalicoon: 4

PRAKTISCH: AVONDVOORSTELLINGEN
Deze voorstelling bieden we ook 's avonds in het reguliere circuit aan. Info via www.cccnovawetteren.be. Reserveer door een mailtje te sturen naar schooltheater@wetteren.be.

Leerlingen kunnen individueel komen (bv. in het kader van esthetica) of in beperkte groepjes met een leerkracht. Leerlingen hebben recht op het jongerentarief, leerkrachten betalen de standaardprijs of kunnen hun vriendenabonnement gebruiken. Vanaf 10 personen krijg je €1 korting per ticket. Tip: informeer bij de leerlingen of ze recht hebben op het UiTPAS kansentarief, dan betalen ze slechts €1.5 voor een ticket. Weten ze het zelf niet, dan kan je een lijst met namen doorgeven via mail en controleren wij het.


Credits

Spel: Maura Boeckx, Marte De Pourcq, Bavo Dettori, Joste Dewaele, Ella Dumon, Elise Gekiere, Lupita Gonzales, Lio Keppens, Manou Lambrecht, Luce Marichal, Rune Micholt, Chaima Tahri, Felix Van Baarle, Renée Van den Brande, Nila Vermoesen, Manon Wittevrongel
Tekst en regie: Annelies De Nil, Inge Goddijn

Doelgroep(en):
3M Secundair - 3de jaar
4M Secundair - 4de jaar
5M Secundair - 5de jaar
6M Secundair - 6de jaar


Duur:  nog niet gekend

Prijs:  € 14.00 per leerling
Prijzen avondvoorstelling op www.ccnovawetteren.be

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Inschrijvingen zijn afgesloten
za 01.10.2022 20:00 - ... CC Nova (Molenstraat 2B, 9230 Wetteren) volzet


 
 
Weg met de klas! is een initiatief van en