WESP - Wij! (14+)

Door: WESP

Muziek 'Wij!' is een nieuw en straf muzikaal verhaal door Vlamingen én anderstaligen die Nederlands leerden, gemaakt voor wie Nederlands leert, maar net zo goed boeiend voor de Vlaamse theaterbezoeker.

Wij brengen een wereld samen
in het Nederlands
met muziek als
internationale taal

Lennaert Maes en Andries Boone maken al 10 jaar voorstellingen voor wie Nederlands leert. In ‘Wij’ werken zij samen met 3 topmuzikanten: Hussein Rassim uit Irak, Asia Obstarczyk uit Polen, en Jérémie Hakeshimana uit Burundi. Liedjes van bij ons krijgen een exotische invulling en liedjes van bij hen krijgen een Nederlandstalige versie. Zo maken Wij samen muziek, met het Nederlands als voertaal, maar met muziek uit de hele wereld.

 


Taalicoon: 1

PRAKTISCH: AVONDVOORSTELLINGEN
Deze voorstelling bieden we ook 's avonds in het reguliere circuit aan. Info via www.cccnovawetteren.be. Deze voorstelling valt in het tweede deel van het seizoen (2023). Avondpubliek kan pas tickets kopen vanaf januari 2023. Als school kan je wel al plekjes reserveren. Dat doe je door een mailtje te sturen naar schooltheater@wetteren.be.

Leerlingen kunnen individueel komen (bv. in het kader van esthetica) of in beperkte groepjes met een leerkracht. Leerlingen hebben recht op het jongerentarief, leerkrachten betalen de standaardprijs of kunnen hun vriendenabonnement gebruiken. Vanaf 10 personen krijg je €1 korting per ticket. Tip: informeer bij de leerlingen of ze recht hebben op het UiTPAS kansentarief, dan betalen ze slechts €1.5 voor een ticket. Weten ze het zelf niet, dan kan je een lijst met namen doorgeven via mail en controleren wij het.

Download de liedjes uit de educatieve bijlage en bekijk extra video's hier.


Credits

Concept: Lennaert Maes en Andries Boone
Muziek: Lennaert Maes, Andries Boone, Husein Rassim, Asia Obstarczyk, Jérémie Hakeshimana
Met dank aan: CVO Edukempen

Doelgroep(en):
3M Secundair - 3de jaar
4M Secundair - 4de jaar
5M Secundair - 5de jaar
6M Secundair - 6de jaar


Duur:  nog niet gekend

Prijs:  € 6.00 per leerling
€9 basisprijs, €6 vriend en -26, €1.5 UiTPAS Dender kansentarief

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Inschrijvingen zijn afgesloten
di 28.03.2023 19:00 - ... CC Nova (Molenstraat 2B, 9230 Wetteren) 234 Inschrijvingen zijn afgesloten


 
 
Weg met de klas! is een initiatief van en